Windows Server 2012 R2 Essentials

Windows Server 2012 R2 Essentials – voorheen bekend als Windows Small Business Server Essentials – is een ideale server voor kleine bedrijven. Het biedt een krachtige en flexibele oplossing die helpt uw bedrijfsgegevens te beschermen. Het geeft u toegang tot de informatie die u nodig hebt – van bijna overal met bijna elk device. Windows Server 2012 R2 Essentials ondersteunt de applicaties die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen, en het helpt om snel te koppelen aan additionele cloud-gebaseerde applicaties en services waarmee u de functionaliteit van uw server kunt uitbreiden.

Voordelen

Het MKB willen zich richten op hun core-business, niet op het beheren van een IT-infrastructuur. Windows Server 2012 Essentials helpt bij het verminderen van de tijd, inspanning en geld dat u spendeert aan IT.
Windows Server 2012 Essentials biedt u en uw medewerkers veilige toegang tot uw bedrijfsdata en applicaties zodat u productief kunt zijn — zelfs als u niet op kantoor bent. Het geeft u de flexibiliteit om technologische beslissingen te nemen die zijn gebaseerd op uw individuele zakelijke behoeften.
Met Windows Server 2012 Essentials kunt u:
  • Uw business beschermen en beveiligen. De intuïtieve gebruikerservaring en de krachtige features voor databescherming van de server, zoals volledige back-up van uw pc’s, maken uw leven eenvoudiger en helpen u te focussen op uw core-business.
  • Uw resources ontsluiten van bijna overal met bijna elk device. Geef uw buitendienstmedewerkers de vrijheid om te werken waar en wanneer zij maar willen met een internetconnectie en een webbrowser.
  • De kracht en flexibiliteit van cloud-gebaseerde services gebruiken op uw voorwaarden. Windows Server 2012 R2 Essentials helpt u uw business-operations te runnen, efficiënter te zijn, en te profiteren van concurrentievoordelen. Dit kan doordat Windows Server 2012 R2 Essentials het eenvoudiger maakt om cloud-gebaseerde applicaties en services, lokale applicaties, of een combinatie van beide te gebruiken en te beheren.