Ziggo Connect MKB

.

Connect MKB Internet

Betrouwbaar zakelijk internet over de kabel tot 500 Mb/s down en 40 Mb/s up. Standaard met vijf vaste IP-adressen voor het aansluiten van een eigen web- en mailservers en voor complexere netwerken. Ideaal voor op kantoor met meerdere werknemers, school of waar veel gebruikers internetaccess nodig hebben.

Van snel tot extreem snel. Kies de snelheid die bij u past.

Connect MKB
Internet Compleet
Connect MKB
Internet Pro
Connect MKB
Internet Pro Plus
130 Mb/s down
30 Mb/s up
200 Mb/s down
40 Mb/s up
500 Mb/s down
40 Mb/s up

€79,00

per maand

€99,00

per maand

€119,00

per maand

NB. Connect MKB Internet Pro Plus is er nog niet overal. Dat ligt aan de locatie van uw bedrijf. Wilt u weten of deze snelheid voor u beschikbaar is? Neem dan contact met ons op.

.

Contract

Kies wat bij u past. Van maximale flexibiliteit tot langere looptijd met korting.

Maandelijks opzegbaar Eenmalige kosten €249,00
1 jaar Geen eenmalige kosten
2 jaar Geen eenmalige kosten. 4 maanden 25% korting
3 jaar Geen eenmalige kosten. 8 maanden 25% korting

De snelheid naar boven of naar beneden aanpassen? Dat kan altijd en onbeperkt.
Ook tijdens uw contract.


.

Betrouwbaar, makkelijk en voordelig bellen over IP

Als ondernemer gaat u mee met de tijd. Daarom bieden we: bellen over IP over ons betrouwbare netwerk. Met krijgt u alleen de gemakken van een bedrijfstelefooncentrale. En niet de lasten. Laat het analoge telefoonnetwerk voor wat het is en ga mee.

U betaalt alleen een vast bedrag per maand per werkplek. Dit is inclusief onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Tijdelijk meer of minder werkplekken nodig? Of een keuzemenu of belgroep? U regelt het makkelijk zelf via de online beheertool. En betalen, dat doet u alleen voor wat u gebruikt.

Medewerker profiel
Bellen, gebeld worden, doorschakelen, onbeperkt bellen binnen Nederland en nog veel meer. Voor een vast bedrag per maand per werkplek.

€12,50

Per maand, per werkplek

Publiek profiel
Bellen en gebeld worden, voor een toestel in de lift, bedrijfsrestaurant of vergaderruimte. Voor een vast bedrag per maand per plek.

€10,00

Per maand, per werkplek

Zelf installeren of full service

Interesse in Hosted Bellen? Dan dienen er in uw pand een paar dingen geregeld worden. Denk aan het inrichten van uw telefooncentrale. Of misschien moeten de kabels net even anders liggen. U kunt dit natuurlijk zelf regelen. Toch hulp nodig? Kies dan voor full service. Dan regelen wij de hele installatie voor u.


.

Multi Wifi

Medewerkers en gasten lopen continu in en uit. En nemen hun eigen devices mee. Met Multi Wifi beweegt uw wifi-netwerk ook mee. Dat gebeurt door Access Points: kleine kastjes die aan het plafond hangen. Zo kan iedereen altijd en overal online. Handig én een extra service die past bij deze tijd.

U betaalt een vast bedrag per maand per Access Point. U heeft er al een vanaf €10,00 per maand. Afhankelijk van uw bedrijfspand en uw behoefte kiest u zelf uit de verschillende Access Points. Voor de installatie gelden eenmalige kosten.

Mogelijkheden en prijzen

Maandelijkse kosten Eenmalige kosten
Access Point type 1 jaar 2 jaar 3 jaar
Multi Wifi Start
Geschikt voor ruimtes met gemiddelde bezetting. Ideaal voor kantoor en kleinere horecagelegenheden.
€15,00 €12,50 €10,00 €200,00
Multi Wifi Compleet
Geschikt voor ruimtes met veel mensen die intensief gebruik maken van wifi (bedrijfsrestaurant, zalen). U kunt zeer eenvoudig meerdere Access Points toevoegen.
€15,00 €12,50 €10,00 €250,00
Multi Wifi Outdoor
Geschikt voor alle omstandigheden buiten en voor intensief gebruik door grote aantallen personen (buitenterras, drukke winkelstraten). Met een groot gebruik door de speciale antennes.
€15,00 €12,50 €10,00 €900,00

.

Servicecontracten en garantie
.

Standaard
Ons netwerk en modem hebben een beschikbaarheid van 99,8 procent per jaar. Gaat er toch iets mis? Onze monteurs zorgen dat u binnen 16 uur weer probleemloos kunt werken. Van maandag tot vrijdag tussen 8.00 – 22.00 uur.

€0,00

Per maand, per werkplek

Winkeltijden
Sneller weer aan het werk? Kies dan voor Service Winkeltijden. Dan bent u weer volledig in bedrijf binnen 8 uur, ook in het weekend. Van maandag tot zaterdag tussen 8.00 – 22.00 en zondag tussen 9.00 – 21.00.

€10,00

Per maand, per werkplek


.

Extra opties
.

Ziggo Mobiel Zakelijk
Of u als ondernemer nou veel belt of veel surft. We hebben voor ieder type ondernemer en medewerker een passende bundel.
vanaf

€10,00

Per maand, per werkplek

Pin Zeker
De meeste klanten betalen inmiddels met PIN. Met Pin Zeker pinnen klanten via een gecertificeerde verbinding. Snel en veilig. Ook hier garanderen we de beschikbaarheid van 99,8 procent.

€8,95

Per maand, per werkplek

Clouddiensten
Bekijk onze Clouddiensten pagina voor meer informatie over bijvoorbeeld: domeinnamen, web- en mailhosting, cloud computing, SaaS en internetbeveiliging.
De prijs is afhankelijk van de dienst die u kiest

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld.


.

Bestellen

Bij Lezer ICT kunt u terecht voor de bestelling Ziggo Zakelijk producten. Als Ziggo gecertificeerd businesspartner hebben wij uitgebreide technische kennis van de producten. Verder begeleiden wij uw order bij Ziggo en heeft u eigen persoonlijk aanspreekpunt.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat op 088-1602000