Fotografie

.

Lezer ICT services BV verzorgt bedrijfs- en sportfotografie, maar ook video reportages. Opdrachtgevers zijn regionale kranten, B2B meida, diverse regionale websites en onze eigen nieuws website. Maak eens kennis met één van onze fotografen.

robEigenaar Rob Lezer fotografeert sinds 1996 voor de website van FC Volendam. Al sinds zijn jonge jeugd trok hij met zijn camera Amsterdam in. Zijn eerste camera was een Lubitel 7, een twee-ogige spiegelreflexcamera.  De eerste sport foto’s werden op 12-jarige leeftijd gemaakt in de Meer bij Ajax op de F-Side. Door interesse voor fotografie werd al snel gekozen voor een opleiding op de Grafische School in Amsterdam. Hier werd kennis opgedaan van het afdrukken en reproduceren. De badkamer werd al snel omgebouwd als donkere kamer en werd fotografie zijn passie.

Na de overstap naar het (huidige) Grafisch Lyceum werd er al snel een weekend job gezocht in een fotowinkel. Hierdoor werd er al snel kennis opgedaan met de professionele mogelijkheden en kon hij gebruik maken van de beste camera’s in de markt. Naast de opleiding als Graficus bleef Rob Lezer parttime fotograferen. Reportages werden gemaakt voor o.a. Canon Copiers, Coberco Zuivel, NOS decorbouw, Inelco Audio, bruiloften en evenementen reportages.

Met de ervaring in de fotohandel als verkoper en freelance fotograaf, werd Rob Lezer in 1986 bedrijfsleider bij van Ingen in Purmerend. Naast verkoop van fotoapparatuur werd daar de basis gelegd voor de start in de ICT. De eerste computers  zoals BBC Acorn, MSX , Commodore etc., voor particulieren en kleinzakelijk werden eigen gemaakt. Rob Lezer ging met deze kennis verder in de zakelijke markt van de automatisering. De passie is altijd gebleven en Lezer fotografeert tegenwoordig alle uitwedstrijden van FC Volendam, thuiswedstrijden van het beloftes elftal en wekelijks een wedstrijd uit het jeugdplan van FC Volendam.

.

Het seizoen 2008-2009 was een jaar, met een indrukwekkende serie foto’s – hieronder de portfolio over FC Volendam