Profiel

Beheren en Beheersen

De vele ontwikkelingen in de informatietechnologie, de sterk groeiende vraag naar expertise, verklaren de groeiende belangstelling naar efficiënt ICT-beheer.

Lezer ICT solutions gaat verder waar andere ICT-leveranciers ophouden. Of het nu gaat om beschikbaarheid, beveiliging van uw netwerk of data. De meeste netwerken zijn onvoldoende beschermd. Noodzakelijke en complexe controles, update’s of beheerstaken worden veelal niet uitgevoerd. Ad-Hoc worden problemen opgelost, waarbij de uiteindelijke en werkelijke ICT kosten buiten het automatiseringsbudget blijven.

Lezer ICT solutions heeft als doel zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren tegen zo laag mogelijke kosten op lange termijn. Wij adviseren u graag over de aanschaf van ICT producten, het opstellen van een informatie beveiligingsbeleid en het maken van een calamiteitenplan.

Deskundige adviseurs geven u waardevolle tips en adviezen om uw netwerk en telefonie zo efficiënt mogelijk te gebruiken en te beheren. Of wij doen het graag voor u…   op locatie of op afstand!

Lezer ICT solutions, een andere kijk op ICT!

winning team