Mobiel Internet

animal_PCC3-zakelijkLezer ICT solutions levert mobiel internet over het netwerk van Vodafone. Vodafone heeft in Nederland een van de meest uitgebreide dekkingen, met name op het gebied van data. Het netwerk ondersteunt het gebruik van GPRS, UMTS en HSDPA op verschillende snelheden. Binnen het netwerk van Vodafone heeft Lezer ICT solutions een aparte private koppeling of APN. Deze koppeling zorgt er voor dat alle communicatie vanaf de Mobiel internet SIM kaarten via onze verbindingen lopen.

Lezer ICT solutions levert u een Mobiel internet aansluiting met een vast publiek IP adres, zodat u de aansluiting als een normale internet aansluiting kunt monitoren en beheren. Hierdoor is het mogelijke om beveilgde authenticatie voor vastgestelde IP-adressen te realiseren en VPN aansluitingen te  realiseren met onze DSL verbindingen.

Naast de internettoegang, is het een alternatief als backup lijn voor VOIP telefonie en PIN. Met een speciale router is een draadloze kantoorverbinding te realiseren op locaties waar nog geen vaste of kabelaansluiting is gerealiseerd.

Ondersteuning voor PIN over IP en Alarm over IP

Al het dataverkeer dat via de Mobiel internet aansluitingen loopt, doorloopt hetzelfde interne netwerk als de DSL aansluitingen. Wij bieden u de mogelijkheid om de Mobiel internet dienst in te zetten als back-up voor PIN over IP en (later) ook voor Alarm over IP. Het is niet toegestaan om de Mobiel internet aansluiting in te zetten als vaste oplossing voor PIN over IP.

U kunt bij Lezer ICT solutions ook terecht voor Mobile Internet van andere aanbieders !

Cert_Part_5050_COLauthorised_vodaphone_dealer