Kassa systemen

KASSA VOOR ELKE VERENIGING

Lezer ICT solutions heeft onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met STN uit Haarlem en Le Credit Sportif. LCS heeft een kassa syteem ontwikkeld speciaal voor sportverenigingen.

De meeste sportclubs worden gerund door vrijwilligers terwijl de exploitatie van verenigingen voor een groot deel leunt op de bar inkomsten.

Le Credit Sportif B.V. combineerde deze twee gegevens en ontwikkelde een kassa- en betaalsysteem dat maximaal gebruiksgemak koppelt aan een verhoogde controle. Het resultaat is een margeverbetering tot 15%, evenals een duidelijke administratie en een verhoging van de veiligheid


Hart van het systeem is de kassaterminal, uitgevoerd met een 15 inch waterbestendig touchscreen. Door de simpele indeling kan iedere vrijwilliger er moeiteloos mee werken.

Overbodige functies zijn weggelaten zodat de kassa overzichtelijk, gebruiksvriendelijk én betaalbaar is. Hij wordt geleverd met kassalade, bonnenprinter, kaartlezer en software en is gekoppeld aan een webbased
server.


Het kassasysteem kan worden uitgebreid met persoonsgebonden betaalpassen.Deze zorgen voor meer betaalgemak, veiligheid en per saldo voor meer cashflow en winst. De betaalpassen kunnen weer worden gekoppeld aan een zeer aantrekkelijk spaarprogramma. Kortom, dit kassa- en betaalsysteem is een aanwinst voor elke vereniging!

Uitgebreide informatie over dit kassasyteem ?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie