Managed Voip

Met onze Managed VOIP oplossing stelt Lezer ICT solutions u in staat om, zonder eigen telefooncentrale, te beschikken over de meest uitgebreide zakelijke telefonie functies.

Met onze VOIP oplossing heeft u geen fysieke telefooncentrale op locatie meer nodig. In plaats hiervan kunt u gebruik maken van een volwaardige, betaalbare hosted telefooncentrale. Dit is een volledig op afstand beheersbare virtuele telefooncentrale met minimaal alle functionaliteiten van een traditionele telefooncentrale. De functionaliteiten en het aantal medewerkers in een organisatie kunnen simpel aangepast worden.

Voor alle functionaliteiten betaalt u een vast bedrag per toestel. Zo blijven de kosten overzichtelijk, voorspelbaar en controleerbaar. Managed VOIP leent zich daarom ook uitstekend voor bedrijven met meerdere vestigingen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De verschillende vestigingen maken deel uit van 1 centrale, 1 nummerplan, 1 receptioniste, 1 standaard voicemail, 1 IVR keuzemenu, wachtrij en belt men bovendien onderling, ook tussen de vestigingen, gratis! Het koppelen met outlook, CRM of Microsoft Lync, behoren tot de mogelijkheden.

Investeren in een eigen telefooncentrale is vanaf nu dus overbodig!

Met deze Internet Cloud dienst heeft u voor een vast maandbedrag per gebruiker de beschikking over de modernste communicatie faciliteiten en bespaart u bovendien tot gemiddeld 60% op uw maandelijkse gesprekskosten. En al voor € 3,50 per toestel kunt bij ons starten. Optioneel kunt u het belverkeer afkopen, één vast bedrag, dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u bellen met uw GSM via ons VoIP netwerk ? Dat is nu simpel mogelijk. Altijd het nummer van de zaak als uitgaand nummer op uw mobiel. U bent dus altijd en overal bereikbaar op uw mobiel, ook met uw vaste telefoonnummer. En voor een laag bedrag koopt u al het onderlinge verkeer af. Geen verrassingen en altijd bereikbaar voor een vast bedrag per maand.

Belt u op uw mobiele telefoon naar het buitenland? Dan kunnen de besparingen oplopen tot c.a. 90% van uw huidige kosten. Rede te meer om eens een afspraak te maken!

Geen lange wurg contracten, u betaald alleen wat u gebruikt en verbruikt. Onze Managed Voip is per maand aanpasbaar.

Heeft uw een bestaande en uitgebreide telefooncentrale? Wij koppelen deze graag aan onze VoIP oplossing. Snel en met weinig investering te realiseren. Ook de noodzakelijke internet verbinding regelen wij voor u.

Lezer ICT services BV is o.a. partner van Ziggo zakelijk, Vodafone, KPN wholesale, Unet, RoutIT, OneXs etc. etc.

MEER INFO OP 

www.compleet.info